Nu åskar det

Igår måndag åkte vi runt lite och tittade på omgivningarna samt tog en liten kort tur upp på ett av fjällen här omkring. Fjällen här är inte lika pampiga som i Funäsdalen. Vad vi hittills sett är det mer runda berg och mycket stenigare, men vi har ju inte sett så mycket ännu.





Vi hade sol och varmt, inte så varmt som hemma tack och lov utan runt 22-24 grader. Alldeles lagom.

Inatt började det regna och åska rätt mycket men på fm var det uppehåll. Vi hade tänt gå en långtur över kalfjället idag men det fick vi ställa in eftersom det är precis igenmulet och molnen är så låga att man inte ser fjällen runtomkring. Istället tog vi bilen till Klövsjö, en liten by 3 mil bort och där letade vi upp ett litet gårdsmejeri som hade kaffeservering och försäljning av hemlagade ostar. De hade massor av roliga sorter både av getmjölk och komjölk. Jag köpte bara koostar dock eftersom Sten inte är så förtjust i get. Lite goda marmelader och hembakt knäcke blev det också.



Så ikväll blir det ostbricka med vin.

Under em började det regna igen och nu åskar det för fullt. Till och från har vi strömavbrott men vi har ju gasol och batteridrift i vagnen så det märks inte så mycket. Det är tv:n som behöver ström bara och i kväll är det ju Morden i Midsommer, så det blir spännande om vi kan lyckas se hela programmet utan avbrott.

Kommentarer
Postat av: Hanna

Ja här åskade det ordentligt under dagen....och regnade och haglade. På bara en timme så sjunkte temperaturen från 36 till 26 grader och så blev poolen full så annika fick tömma den efter jobbet då jag inte hann det innan jobbet. Men nu lär ju gräset få liv igen iaf

2010-07-14 @ 00:11:35
Postat av: Mamma

vad skönt att ni fått det lite svalare och att ni håller koll på poolen. Då blir pappa lugn.

2010-07-14 @ 15:27:50

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0