Premiärdopp

Sorry Annika, men du blev inte först med att bada i poolen i år, det blev Viktor. Han klev just ut på soltäcket och, nej , han kunde inte gå på vattnet. Som tur var var pappa och Erika precis bredvid och kunde hiva upp honomk rätt kvickt innan han fick panik. Väldigt blöt vapl blev det i alllafall. Hoppas han lärde sig nåt av det.

Nu är äntligen farfars hus sålt och idag tömde vi det sista. Garaget är för tillfället fullt av de möbler som var kvar. Soffan o fåtöljen har vi ställt i källaren och den röda soffan ska istället Erika ta upp till sig och slänga sin gamla blå som katterna klöst sönder. Skåpet i farmors sovrum ska vi ta så länge i stället för vårt gamla tunga ekskåp där vi har finporslinet. Inteså jättesnyggt det heller men det får duga tills vi bygger om köket, då ska vi ju ha skåp som går ända ut i rummet så då behövs inget gammalt skåp längre.
Sängarna tog vi också hem och ska ställa i gästrummet i stället för de sängar som står där nu. Har tvättat bäddmadrasserna i dag så det blir säkert fint.

Nu väntar vi på att grillen ska bli varm så vi kan grilla en rostasstek (ung som oxfile fast billigare). Erika fick blanda drink i dag, det blev Mojitas, rom blandat med krossad lime och myntablad, clubsoda och massor med is. Ska egentligen drickas med sugrör men det hade vi inga så vi får sila myntabladen mellan tänderna. Går bra det med.

Då var det dags igen då.........



Jädrans valp, idag glömdes hundsängarna bort när hundarna var ensamma en stund och då gav Viktor sig på båda två. Det är ju bara ett par veckor sedan jag lagade båda sängarna och nu är de trasigare än någonsin. F¨år fundera ett par dagar innna jag bestämmer mig för om jag orkar laga en gång till eller inte. de är ju inte billiga precis så köpa nya känns ju inte så aktuellt just nu när han är i "tonåren".




Förutom att bita sönder saker har han ju också kommit på att han är bra på att hoppa. Så nu blir det extra högt staket nåt år framåt tills han lugnar sig (om han nu gör det nån gång). Konstigt, men det känns som om vi varit med om detta förut. Är Viktor en reinkarnation av Bosse måntro?

RSS 2.0