Snart helg

Oh, nu är det bara en dag kvar att jobba den här veckan för på fredag har jag semester. Vi ska ut och prova nya husvagnen, äntligen.

Blir iof en tuff dag eftersom jag är så snäll och lovade småbarnsavdelningen att ta hand om deras öppning kl 06.00. Usch, tycker inte om det, men vad gör man inte för sina kollegor. De har sjukdom i personalen och det är inte så lätt att få tag på vikarier som kan öppna. Skulle ändå börjat kl 7 men en timme tidigare känns ganska långt, särskilt eftersom jag kommer att vara ensam på hela stället fram till 7.30. Dessutom är det ganska många småttingar som kommer redan 6 och det är jag inte van vid. Men men, får sluta en tim tidigare (redan 12.15) och det är ju bra eftersom vi ska iväg.

Vart ska vi då? Jo, ända till Rosenlund haha.Blir en tuff resa på hela 30-40 min. har ju inte vinterdäck på vagnen så vi vill inte köra så långt (är inte lagligt med olika däck på bil o vagn), dessutom kan det vara skönt att vara nära stan om det vore nåt i vagnen som inte funkar. Ska också passa på att handla lite i stan över helgen, kolla lite julklappar kanske, o titta på IKEA efter hyllor till vardagsrummet.

Hundarna tar vi inte med oss den här gången och då kan man ju gå på stan lite. Ska bli ganska skäönt att inte ha med dem för en gångs skull. Då behöver vi inte tälta heller så det blirbara att parkera och sen sitta och kura i morgon kväll. Tänkte ta med lite av räkorna vi köpte i Kungshamn och äta med lite ost o vin. Det blir mums en torsdagkväll.

RSS 2.0