Dags att packa ihop snart

I morgon bär det av hemåt igen. Då har vi legat 3 nätter på Orsa camping. Det är en livlig och välfylld familjecamping med mycket aktiviteter för barnfamiljer, men konstigt nog så märker vi inte av det så mycket. Vi fick en plats längst bort och campingen är så långsträckt så man har inte kontakt med de övriga områdena. Vi ligger längst bort på en udde med mjukt och skönt gräs runtomkring och mycket luft mellan ekipagen. Alldeles bredvid ligger en hundbadstrand och en gångväg slingrar sig också alldeles förbi så många hundägare har valt att ligga här. Viktor är förstås väldigt intresserad avv alla hundar men han skäller inte utan är så lugn och fin, förutom när vi möter nån på promenad förstås.





Idag gjorde vi en liten bilutflykt till ett gammalt fädbodsområde strax norr om Orsa. Det låg högt upp så man hade vacker utsikt över siljansbygden. Ett hundratal gamla fädbodstugor var fint renoverade och de flesta av dem fungerade som uthyrningshus. Fädboden(som jag inte kommer ihåg namnet på just nu) ligger granne med Grönklitt, som är ett skidområde, så jag kan tänka mig att det är mycket folk här på vintern.







Många fina hus var det. Skorstenarna var så fint gjorda på flera hus, såg ut som små torn.

Nu har vi plockat ner gardiner och vikt ihop tältmattan. Presenningarna ligger på tork, så i morgon bitti går det snabbt att riva tältet och packa ihop. Sen får vi se hur långt vi kör, om det blir ända hem eller om vi övernattar en snabbis på vägen. Är ju över 40 mil hem och med vagn bakom går det ju inte så fort. Det blir som det blir.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0